Kule Rush

Aslında eski bir oyun oldugu icin cogu kisi biliyordur. Bilmeyenler icin;

Genel olarak bu tur strateji oyunlarda oldugu gibi amacimiz ekonomi ve askeri gucu iyi tutarken rakibin guclenmesini engellemek olmalıdır.

"En iyi savunma saldiridir" bence bu oyun icin de gecerli bir kural.

Kisaca, feadul age gecisi yaparken 3-4 isci ile tas toplamak gerekiyor. Ilk verilen atli ile rakibin altin ve tas madenlerinin oldugu yeri bulmalisiniz. 5 isci ile rakibin yanına gidiyorsunuz. Feadul age'e gecer gecmez ilk kulenizi kurun. Maden ocaklarına biraz uzak olmali ki ikinci kuleyi kurarken iscilerinizi korusun. Sonra 2. kuleyi ve ardindan 3. kuleyi daha yaklasarak kurabilirsiniz. Archeri yapip okcu basabilir ve kulelerin icini doldurursunuz.

Rakip erken farkederse sizin kule kurmanizi engellemek isteyecek. Kuleleriniz az cok sizi koruyacaktir. Sizin bu rushinizi püskürtse bile siz bir ust caga gecmek icin gerekli 800 food'u toplarken rakibinizi oyalamis olacaksiniz. Eger basariyla kuleleri kurabilirseniz ekonomisine buyuk zarar vereceksinizdir.

Bir de unutmadan , okculari kuleye yerlestirdikten sonra orda birakmayin. 10-12 tane olunca cikarin ve arka tarafina gidip calisan işcileri varsa onlara saldirin.

Sonra castle age gecisi yapin. Adamin town center yanına bir de kale kurdunuz mu tamamdir bu is.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

zaten rakibin armut topluyor. dikkat et oda bir taraflardan bir şeyler yapmasın. :) bakıyorum starcraft tarih oldu.

Adsız dedi ki...

Starcraft'da nirvanaya ulastik. Karsimda duracak rakip kalmadi. Kendine guveniyorsan Internet uzerinden atalim.